Vi har flyttat till Sågvägen 7 Välkommen till våra nya lokaler !

Titta in i till oss och gör ett bra ”klipp” nu!

 

 

Vi på Åkersberga Hyresmaskiner är specialister på maskiner inom tomt, bygg och trädgård. Vi både hyr ut, säljer och reparerar maskiner, helt beroende på kundens behov. Vi säljer även gas och gasol, samt kringutrustning som kaminer och grillar. En annan specialitet är att hyra ut, sälja och reparera släpvagnar av olika modeller. Vanliga bilsläp, hästtransporter, flakvagnar, entreprenadsläp och båtvagnar mm. För att klara servicen av bromsar, chassi och el har vi byggt en speciell verkstadsdel.                                Klicka här för vår butik på Blocket.se

                     

 

Vi har mångårig kunskap inom vårt område. När ni som kund hyr en maskin av oss får ni hjälp med att välja precis rätt maskin så att ni får hjälp med det arbete ni ska utföra. Kanske funderar ni på om ni ska hyra eller om ni ska köpa? Åkersberga Hyresmaskiner vet svaret.

När ni köper eller hyr en maskin hos oss är den tankad och färdig för användning. Vi ger också personliga instruktioner hur maskinen bäst handhas. Åkersberga Hyresmaskiner har också möjlighet att ta hem maskiner utanför sitt ordinarie butikssortiment.

Våra kunder är entreprenadföretag, främst inom mark-, bygg-, trädgård och anläggningsbranschen, men också alla typer av fastighetsskötare samt privatpersoner, med villa eller fritidshus- men även häst och stall ägare. 
  

Detta är våra största leverantörer klick på loggan för att se vilka nyheter och kampanjer de har just nu!

 Minilastmaskiner  Kan du snart prova o serva hos oss!